Tekijät

Ammattilaiset takaavat onnistuneet palvelut!

Sanna-Kaisa, indin omistaja, parturi-kampaaja

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2005 ja seuraavana vuonna rupesin yrittäjäksi. Vuonna 2013 mulle tarjoutui mahdollisuus ostaa oma liike. En epäröinyt hetkeäkään vaan halusin toteuttaa oman unelman, indin. Tykkään älyttömästi monipuolisesta työstäni ja haluan tehdä sen aina vaan paremmin. Ihania asiakkaita ja iloisella meiningillä. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, mutta palaan töiden pariin pikkuhiljaa.

Piia, parturi-kampaaja

Olen valmistunut Pohjois-Karjalan ammattiopistosta parturi-kampaajaksi 2007 ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 asti, enkä hetkeäkään vaihtaisi pois! Asiakkaat ovat tämän työn paras puoli ja meillä indissä onkin ihan huiput asiakkaat! Haluan kehittyä työssäni joka saralla ja minulta onnistuukin niin perinteiset, kuin trendikkäätkin työt!

Mia, parturi-kampaaja, ripsiteknikko

Olen valmistunut Pohjois-Karjalan ammattiopistosta parturi-kampaajaksi vuonna 2013. Kävin Lashloversin klassisen koulutuksen vuonna 2014 ja vuosi siitä Lashloversin volyymiripsikoulutuksen, joten minulta onnistuu sekä parturi-kampaajan työt, että ripsihommat. Tykkään kovasti työn monipuolisuudesta ja luovuudesta, ja tietysti ihanista asiakkaistamme. Toivottavasti nähdään pian!

Inka, hiuskisälli

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2011, hiuskisälliksi 2015 ja nyt opiskelen hiusmestariksi. Rakastan työtäni, sen luovuutta, vaihtelevuutta ja ihania asiakkaita. Mulla on myös parhaat työkaverit! Uskallan toteuttaa hiuksiin niin pienet kuin suuretkin muutokset varmoin ottein sekä ratkoa kaikki hiuksiin liittyvät pulmat.YhteystiedotKäyntiosoite:

Jokikatu 7 (Tähtitorni, katutaso)
80220 Joensuu
indiposti@gmail.com
(Emme vastaanota ajanvarauksia sähköpostitse)

Ajanvaraukset:

puh. 045-1781088
Nettiajanvaraus

Aukioloajat:

ma-pe: 10-17
Lauantaisin & muina aikoina sopimuksen mukaan